sitemap
Universitetet në Austri
masht

Informata » Universitetet në Austri

Postuar me: 16/02/2011 7:14pm

Austria, ka një numër të universiteteve të shpërdarë në qendrat më të mëdha. Përveç universiteteve shtetërore, shkollimi i lartë në Austri përmban në veti edhe universitetet private si dhe universitetet e shkencave të aplikuara. Secili prej shteteve (landeve) ka universitetet e tij.

Shtetet (landet) ku gjinden universitetet janë:

 

Burgenland

Carinthia

Austria e poshtme

Salzburgu

Styria

Tiroli

Austria e Epërme

Viena

Voralbergu